Αναδιπλούμενες μπάρες στάθμευσης ιδιωτικών χώρων

Μπάρες στάθμευσης ιδιωτικών χώρων
Οι αναδιπλούμενες μπάρες στάθμευσης χρησιμοποιούνται κυρίως για αποτροπή στάθμευσης ή διέλευσης σε ιδιωτικούς χώρους. Επιτρέπουν τη διέλευση πεζών και δίτροχων εμποδίζοντας ταυτόχρονα τη διέλευση οχημάτων.
 
Οι μπάρες παρεμπόδισης στάθμευσης είναι κατασκευασμένες από γαλβανιζέ χαλυβδοσωλήνα πάχους 1,8mm και διαμέτρου Φ42mm. (υπάρχει και η οικονομική έκδοση με διάμετρο Φ32mm) Κυκλοφορούν σε 2 εκδόσεις σε σχήμα C ή U με 2 πόδια όταν υπάρχει περιορισμός χώρου ή με 3 πόδια για μεγαλύτερη σταθερότητα.
 
Προστατεύουν το χώρο σας από κατάληψη ή είσοδο από μη εξουσιοδοτημένα οχήματα και στις θέσεις στάθμευσης παρέχουν έξτρα ασφάλεια έναντι κλοπής όταν έχετε σταθμεύσει το όχημα σας. 
 

Ιδιαίτερα χρήσιμες σε επαγγελματικούς χώρους για αποτροπή στάθμευσης, σε χώρους φορτοεκφόρτωσης αλλά και για αποτροπή κλοπής σε καταστήματα με εισβολή οχήματος από βιτρίνες.

Όταν η μπάρα είναι κατεβασμένη εξέχει λιγότερο από 6cm από το έδαφος, οπότε η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών είναι απροβλημάτιστη. Οι μπάρες κλειδώνουν με λουκέτο που περιέχεται στην συσκευασία ή με ενσωματωμένη κλειδαριά. Οι ανακλαστικές ταινίες που διαθέτουν τις κάνουν ορατές από μεγάλη απόσταση για αποφυγή ατυχημάτων.

 
Μπάρα στάθμευσης άρθρωση στρογγυλεμένα άκρα
Οι μπάρες στάθμευσης διαθέτουν ενισχυμένες αρθρώσεις για μεγαλύτερη αντοχή. Οι στρογγυλεμένες ακμές τους ελαχιστοποιούν την πιθανότητα να προκληθεί κάποια ζημιά στα ελαστικά των διερχόμενων οχημάτων αν από λάθος πατηθούν. Οι προτρυπημένες θέσεις στερέωσης διευκολύνουν την εγκατάσταση. Ειδικά πλαστικά καπάκια προστατεύουν τις βίδες από βανδαλισμούς.
 
Οι μπάρες στάθμευσης παραδίδονται συνήθως σε χάρτινη συσκευασία διαστάσεων 60cmx80cmx5cm μέσα στη οποία περιέχονται όλα τα υλικά για την τοποθέτηση τους. Οι δίποδες μπάρες μπορούν να μετατραπούν σε τρίποδες με το κατάλληλο κιτ ενώ όλες οι μπάρες στάθμευσης καλύπτονται από διετή εγγύηση.
συσκευασία μπάρας στάθμευσης
Οι μπάρες στάθμευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς οι οποίες θέλουν να δεσμεύσουν θέσεις στάθμευσης για στελέχη τους ή για συγκεκριμένους επισκέπτες. Με αυτό τον τρόπο κάποιες θέσεις θα είναι πάντα διαθέσιμες ενώ οι υπόλοιπες μπορούν να είναι ελεύθερες για το κοινό. 
 
Οι αναδιπλούμενες μπάρες στάθμευσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους δήμους ιδιαίτερα για έλεγχο της κυκλοφορίας των οχημάτων στους πεζόδρομους. Μπορούν με αυτό το τρόπο να επιτρέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων τις ώρες τροφοδοσίας των καταστημάτων και να απαγορεύουν την διέλευση των οχημάτων τις υπόλοιπες ώρες. Επίσης στις τουριστικές περιοχές στις οποίες κάποιες ώρες οι δρόμοι πεζοδρομούνται οι αρθρωτές μπάρες στάθμευσης αποτελούν την καλύτερη λύση.
 
Επίσης οι αρθρωτές μπάρες στάθμευσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά μήκος πεζοδρομίων για να διαχωρίσουν με ασφάλεια την κίνηση των πεζών από τα οχήματα. Σε αυτή τη περίπτωση θα μπορούσαν να τοποθετηθούν και σταθερές μπάρες. 
αρθρωτές μπάρες στάθμευσης σε σειρά
 
Ιδιαίτερα συνηθισμένη είναι η χρήση τους από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Οι μπάρες στάθμευσης τοποθετούνται μπροστά από τα σταθμευμένα οχήματα και τα προστατεύουν. Όταν πρέπει να απομακρυνθεί κάποιο όχημα ξεκλειδώνουμε την μπάρα, την κατεβάζουμε και το όχημα είναι πλέον ελεύθερο να απομακρυνθεί. Επίσης όταν η θέση είναι κενή εμποδίζουν την κατάληψη της από μη εξουσιοδοτημένα οχήματα.
 
Εκτός από τις παρακάτω ετοιμοπαράδοτες μπάρες στάθμευσης θα μπορούσαν να κατασκευαστούν και μπάρες σε παραγγελία οι οποίες να καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες σας. Επίσης μπορούν να παραδοθούν βαμμένες σε χρώμα Ral της επιλογής σας με μικρή επιβάρυνση. 
 
Δίποδες ή τρίποδες, με κλειδαριά ή λουκέτο, σχήματος U ή C οι αρθρωτές μπάρες στάθμευσης αποτελούν τη βέλτιστη και οικονομικότερη λύση για:
  • Θέσεις πάρκινγκ
  • Προστασία πεζοδρομίων
  • Διαχείρηση κυκλοφορίας σε πεζόδρομους
  • Αποκλεισμό χώρων στη βιομηχανία
  • Χώρους εκδηλώσεων
  • Ξενοδοχεία
Τα στελέχη της εταιρείας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και είναι στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν και να σας καθοδηγήσουν ώστε να βρείτε την καλύτερη λύση και να επιλέξετε την κατάλληλη μπάρα στάθμευσης.

Χειροκίνητες μπάρες στάθμευσης

Οικονομική τρίποδη μπάρα parking PARK-BLA

Οικονομική τρίποδη μπάρα parking PARK-BLA

Οικονομική τρίποδη μπάρα κατασκευασμένη από σωλήνα Φ32mm, με λουκέτο.

Τιμή με φπα: 49,60 €

Αρθρωτή μπάρα τύπου C με 3 πόδια HSC3L-8050-4218-GAL

Αρθρωτή μπάρα τύπου C με 3 πόδια HSC3L-8050-4218-GAL

Χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης τύπου C, από σωλήνα Φ42mm με λουκέτο.

Τιμή με φπα: 99,20 €

Αρθρωτή μπάρα τύπου U με 3 πόδια HSU3L-8050-4218-GAL

Αρθρωτή μπάρα τύπου U με 3 πόδια HSU3L-8050-4218-GAL

Χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης τύπου U από σωλήνα Φ42mm με λουκέτο.

Τιμή με φπα: 78,53 €

Αρθρωτή μπάρα τύπου U με 3 πόδια HSU3L-8050-4218-GAL-BAM

Αρθρωτή μπάρα τύπου U με 3 πόδια HSU3L-8050-4218-GAL-BAM

Βαμμένη, χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης από σωλήνα Φ42mm με λουκέτο.

Τιμή με φπα: 119,87 €

Αρθρωτή μπάρα τύπου C με 2 πόδια HSC2L-8050-4218-GAL

Αρθρωτή μπάρα τύπου C με 2 πόδια HSC2L-8050-4218-GAL

Χειροκίνητη μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης από σωλήνα Φ42mm με λουκέτο. Τύπου C με 2 πόδια

Τιμή με φπα: 51,67 €

Χειροκίνητη μπάρα στάθμευσης AR580-D

Χειροκίνητη μπάρα στάθμευσης AR580-D

Χειροκίνητη μπάρα στάθμευσης εκπληκτικής κατασκευής. Διαθέτει ενσωματωμένη κλειδιαριά.

Τιμή με φπα: 225,27 €

Μικρή μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης U3L-3040-3313-GAL

Μικρή μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης U3L-3040-3313-GAL

Μικρή και οικονομική τρίποδη αρθρωτή μπάρα παρεμπόδισης στάθμευσης. Από γαλβανιζέ σωλήνα Φ32. 

Τιμή με φπα: 47,53 €