Η Εταιρία Doorado

Το doorado.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Στ. Πέππας και σια ΕΕ. Μία εταιρία η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με πολύ μεγάλη εμπειρία σε εμπορικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις αλλά και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε κάλυψαν σταδιακά τα τελευταία χρόνια μια ποικιλία αγορών που ξεκίνησε από μοτέρ και αυτοματισμούς για αυλόπορτες και επεκτάθηκε στον εξοπλισμό χώρων στάθμευσης.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα όχι μόνο στις πιο προσιτές τιμές αλλά και με την ταχύτερη παράδοση αφού ότι θα δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρίσκεται ήδη στην αποθήκη μας σε σημαντικές ποσότητες και δεν τρέχουμε να το αγοράσουμε από άλλον προμηθευτή αφού το παραγγείλετε. Έτσι σε μας δεν θα συναντήσετε ποτέ τις συνήθεις καθυστερήσεις στις παραλαβές παραγγελιών όπως σε αλλά ηλεκτρονικά καταστήματα και θα απολαμβάνετε κάθε φορά χαμηλές τιμές και ταχύτατο σέρβις.

Ταυτόχρονα οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν κάθε στιγμή τόσο κατά την διαδικασία επιλογής των προϊόντων όσο και στην εγκατάσταση και χρήση τους με στόχο να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.