Επιστροφές - Δικαίωμα υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα σαν αγοραστής, να υπαναχωρήσετε από την πώληση και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, αν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξατε γνώμη. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές λόγω υπαναχώρησης γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, και συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά.

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής προϊόντων εντός της προθεσμίας των 15 εργάσιμων ημερών που δεν θέλετε να αντικατασταθούν με κάποιο άλλο, θα ακολουθήσει η επιστροφή των χρημάτων σας εντός 15 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε για οποιοδήποτε λόγο τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλούμε να μας ενημερώνετε στο email: doorado@gmail.com ή στα τηλέφωνα: 210.555.1680 και 210.555.8784 με αναφορά στα στοιχεία της παραγγελίας, στον αριθμό τιμολογίου και στον αριθμό αποστολής, περιγράφοντας τα αναλυτικά.